Dags att spola avloppen?

Posted on February 6th, 2014 by admin

Det är inte alltid det räcker med att rensa, det finns tillfällen då man måste ta hjälp av en högtrycksspolning för att det ska bli rent. Det var just detta som hände mig för ett par veckor sedan. Det blev stopp i vasken i köket och när jag skulle rensa fanns det inget att rensa. Inte mycket att göra åt, bara att ringa någon som kunde spola.

Nu rinner vattnet undan så snabbt att jag nästan inte tror det är sant. Tur jag valde att ta hjälp…

Vill ha större

Posted on November 20th, 2013 by admin

Då har det blivit dags att skaffa sig ett nytt badkar och den här gången så tror jag att vi kommer att slå på stort! Det handlar först och främst om att hitta en utgångspunkt som känns bra och trevlig för oss alla. Det är faktiskt värt att lägga ned lite extra pengar på det här eftersom det kommer att ge oss så stor vardagslyx.

Frågan är bara vad man ska köra på, vi får kolla runt innan vi bestämmer oss.

Badrummet kan göras om

Posted on November 18th, 2013 by admin

När man ska se till att göra om sitt badrum lite så är det viktigt och bra att man tänker på att ha lite hjälp från de som kan vvs för att det ska kunna bli så bra som möjligt bara.

Sen tror jag nog att man kan få en del hjälp av att se lite närmare på brekk.se om man behöver den hjälpen.

Bra skydd i grunden

Posted on November 11th, 2013 by admin

När man ser till att ha ett bra tätskikt så gäller det att man tänker på att det ska kunna se bra ut och att det ska kunna vara så tätt så att inget kommer igenom. Även om man täcker in det så kan det vara bra att man gör ett snyggt jobb, det känns ju roligare om det ser bra ut också.

Men iallafall så kan man se på frejjonsson.se för mer information och hjälp inom just detta, och det är ju bra att göra just så.

Problem för sonen

Posted on September 3rd, 2013 by admin

Jag skulle ge en diskmaskin till min son som precis har flyttat hemifrån. Men han klarade inte av att installera den själv. Då tycker jag att han ska ringa efter en vvs firma som fixar till det. Det är ju inte värt att ge sig in på nånting som man inte själv behärskar.

Man måste ändå på något sätt se sina begränsningar för att få till det så bra som möjligt.

Copyright © 2009 . Theme by THAT Agency powered by WordPress.