Få en riktigt bra start

Posted on October 28th, 2014 by admin

Idag så hade jag bestämt mig för att få en riktigt bra start på dagen, så jag såg till att köpa hem ägg, bacon och vita bönor igår. Så nu kan jag lova att jag kommer att stå mig till lunchen!

Det är faktiskt viktigt att man får i sig en bra frukost, och att man inte behöver stressa med den heller. Jag ser alltid till att få min stund vid frukostbordet, det gör mycket för mig.

Mat i vinter

Posted on January 31st, 2014 by admin

När det är kallt och vinter ute så kanske man inte alltid kan tänka sig att äta det som man brukar göra på sommaren alltid, för man vill ha lite mer varm mat och sådant som kan vara lite mer mättande.

Medans på sommaren så vill man ha mycket frukt och dricka mycket för att det är fräscht och gott att ha det så.

Lagas mat

Posted on August 28th, 2013 by admin

När man lagar mat till många så tar det tid och plats. Är det något som du gjort själv? Jag har varit i ett på besök och sett hur dem sliter med sina stekhällar, diskmaskiner och storköksugnar på Gotland och det är inget för den klene.

Det är mycket mat som ska finnas i portioner ut till alla hungriga. Detta var på en skola så det är klart de vet hur många som ska äta var dag så undrar hur de på lunchrestauranger gör där det är olika antal var dag ju?

Copyright © 2009 . Theme by THAT Agency powered by WordPress.