Vill du få en vackrare trädgård?

Posted on November 29th, 2014 by admin

Det finns nog ingen människa som skulle tacka nej till det. Hur man än gör så kan ju en trädgård alltid bli vackrare, så enkelt är det.

Vill man göra om hela trädgården kan det vara bra att ta hjälp med någon slags trädgårdsplanering. Då blir det enklare att skapa den trädgård man drömmer om. Det kan ju vara lite svårt att få till det…

Ska du bygga altan?

Posted on July 24th, 2014 by admin

Trevligt! En stor och fin altan tror jag är vad alla husägare vill ha. Så här på sommaren går det ju nästan inte att klara sig utan en. På altanen kan man ha sköna möbler för avkoppling, uppblåsbar pool till barnen och mycket annat. Det blir inte riktigt detsamma om man har allt på gräsmattan.

Ska man bygga en altan måste man hitta något att bygga med. Mitt tips är att satsa på trätrall. På www.timbertech.se har jag sett att det finns många fina träslag att välja på. Här är jag säker på att man kommer hitta en trall som faller en i smaken.

Just nu är det nog ingen som orkar bygga en altan. Till hösten kan det däremot passa perfekt att göra det, innan snön kommer.

Sitter du ute mycket så här års?

Posted on April 25th, 2014 by admin

Oavsett om man bor i villa eller lägenhet finns det oftast möjlighet att sitta ute. En balkong eller uteplats har ju de flesta bostäder. Har man det finns det alla möjligheter. Det mesta man gör här i livet kan man göra utomhus.

Jag tänker bland annat på när man ska jobba. Jobbar man hemifrån eller har möjlighet att göra det så kan man sitta ute. Använder man dator är det bara att hitta en plats i skuggan för att kunna se skärmen ordentligt…

Nästan klar

Posted on April 22nd, 2014 by admin

Blev nästan klar med trädgården nu i påsk. Hade ju en del lediga dagar extra så det mesta hann bli klart vilket är skönt. Önskar dock att jag hade en större trädgård så jag kunde ha en rejäl trädgårdsanläggning.

Läs mer om vilken sida som jag fick inspiration från. Det är ett företag som jobbar med arkitektur inom trädgård. Vilket drömjobb de sitter på!

Gör det ordentligt den här gången

Posted on August 28th, 2013 by admin

Det finns ingenting bättre än att sitta i trädgården och ta det lugnt. Däremot så kommer vi att behöva ett nytt solskydd från Stockholm. Det är så himla jobbigt att sitta här och få solen i ögonen hela tiden. Det som vi köpte var inte tillräckligt bra så vi kommer att behöva ha ett nytt nu.

Det gäller att man försöker att få till dom bästa förutsättningarna för att kunna njuta ordentligt. Det är därför som jag kommer att ta tag i den här biten så fort som möjligt.

Hus på landet!

Posted on July 25th, 2013 by admin

Hej på er alla!

Jag har varit och hälsat på hos min syster som har köpt ett nytt hus till sig och sin familj. Det är väldigt fint och det ligger fint till med mycket natur runt om. Det är mycket som behövs fixas med bara men det kommer att lösa sig och det är det värt. Jag ska försöka hjälpa dem att återställa de gamla fina trägolv som finns i huset och det kommer nog att bli helt fantastiskt när det är klart tillslut.

Jag ska snart återkomma med lite bilder på deras hus också.

Copyright © 2009 . Theme by THAT Agency powered by WordPress.