Ska du köpa tyg?

Posted on November 8th, 2014 by admin

Tyg kan man ha till mycket. Jag brukar till exempel köpa tyg på metervara och sy gardiner av detta. Blir det lite över kan man göra exempelvis kuddar eller handdukar. Det senare funkar så klart bara om man har ett tyg man kan använda till handdukar.

Läs mer här om du vill veta var det finns fina tyger att köpa. Just nu behöver jag inget nytt tyg men nästa gång jag flyttar är det mycket möjligt att jag kommer vilja ha lite nya gardiner.

Hoppas ni alla får en fortsatt skön helg!

Ska du göra om hemma till hösten?

Posted on September 24th, 2014 by admin

När hösten närmar sig är det många som vill ha det extra fint och mysigt hemma. Jag vill i alla fall ha det, på hösten är man ju hemma extra mycket och då är det klart att det ska vara mysigt. Den kommande tiden kommer det bli många myskvällar i soffan vill jag lova…

Det finns mycket fint man kan köpa för att få till den rätta stämingen inför hösten. Mitt tips är att skaffa ett brickbord. Detta bord kan man sedan fylla med vackra ljus av olika slag, eller varför inte små fina ljuslyktor. Sedan kan man så klart använda det för att servera te, te är alltid gott att dricka så här på hösten.

Jag håller i alla fall på att göra fint hemma och just nu känns det som att ett litet fint bord är vad jag behöver. I helgen har jag gott om tid, då ska jag leta på nätet för att se vad jag kan hitta…

Att sova skönt i sin egen säng

Posted on June 6th, 2014 by admin

Det finns väl inget skönare än att krypa ner i sin egen säng och somna om. Särskilt om du har varit i väg på semester eller övernattat på annat håll.

Jag tycker att vi bör lägga ner lite extra energi (och investeringar) på att skapa den perfekta sängen. En skön madrass och bäddmadrass kan göra mycket. Tänk bara på så mycket tid du spenderar i sängen i loppet av ditt liv.

Använder du dammsugare?

Posted on May 14th, 2014 by admin

Det är nog det vanligaste. Det finns ju en del städproffs som säger att det är mycket bättre att sopa upp allt damm och annat skräp. Trots det kommer nog dammsugaren forsätta vara det vanligaste redskapet när det är dags att städa.

Läs mer här är en bra början för dig som vill veta mer om dammsugare. När det gäller denna uppfinning kan man inte veta för mycket!

Trevlig eftermiddag!

Sugen på att tapetsera om?

Posted on May 1st, 2014 by admin

Tapeter är det snyggaste man kan ha på väggarna. För ett par år sedan var det inne att måla väggarna men det verkar inte vara lika poppis längre.

Jag är bra sugen på att tapetsera om här hemma. Om jag inte skulle flytta nästa år skulle jag tapetsera om med en gång. Nu känns det som att jag vill vänta tills jag har flyttat så jag kan njuta av mina fina tapeter så länge jag vill.

Ha det!

Snygga gardiner till vardagsrummet

Posted on April 23rd, 2014 by admin

Jag håller på att titta på gardiner Stockholm. Jag har bestämt mig för att byta ut dom jag har i vardagsrummet. Jag har inte hittat det jag söker ännu, men det hoppas jag att jag kommer att göra. Jag har en bild i huvudet, på hur jag vill att det ska se ut.

Hittar jag inte det så får det vara helt enkelt. Jag brukar få bilder i huvudet på hur jag vill ha det hemma. Jag får massor av idéer hela tiden. Jag är inget vidare på att sy, så jag hoppas jag hittar det jag söker.

Snygga kontorsmöbler

Posted on April 14th, 2014 by admin

Jag håller på att titta lite på kontorsmöbler till mitt jobb. Vi har byggt om en del, och behöver troligen köpa lite nya möbler. JAG hittade ett företag som sålde ett märke som heter Frezza, som jag verkligen gillar.

Det är lite mer unikt, och stilrent. Det skulle passa så bra i våra nya lokaler tycker jag. Jag ska visa dom andra också, och se vad dom tycker. Jag hoppas verkligen att dom kommer att tycka om dom också.

Dags för nya markiser?

Posted on April 14th, 2014 by admin

De blir lite smutsiga och blekta med tiden. Inte så roligt alla gånger. Visst kan man tvätta en markis men det går inte alltid att få bort allt. Det kan mycket väl vara så att man måste byta då och då.

På www.markisinfo.com har jag sett att det finns fina markiser att välja mellan. Finast tycker jag det är med en markis i någon färg. Kolla på den sidan så får du se med egna ögon!

Shabby chic

Posted on January 27th, 2014 by admin

Just nu sitter jag här hemma och kollar in lite olika inredning som jag skulle vilja ha hemma. Jag gillar ju shabby chic stilen, och jag skulle vilja ha lite mer sådant hemma.

Bland annat så har jag sett en mycket söt shabby chic skylt som skulle passa helt perfekt hemma i köket. Ja jag ska nog ta och beställa denna sen när jag har råd med detta.

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en kaka.

Begagnat eller nytt?

Posted on January 20th, 2014 by admin

Nu är det ganska inne med möbler och annat som har en patina och som är lite retro även om man kan köpa det nytt. Det kan vara ganska fint, men nu kan man också hitta många fina möbler och annat som är gammalt på riktigt.

Om du gillar att leta i second hand affärer kommer du säkert att hitta massor av detaljer eller möbler som är fina att ha i hemmet. Se till att ha en röd tråd.

Copyright © 2009 . Theme by THAT Agency powered by WordPress.